Пустушки з золота і діамантів: Бейонсе витратила понад 10 мільйонів на дітей?

29 червня 2017, 17:47

Після новини про те, що американська співачка Бейонсе з чоловіком-репером Jay-Z нарешті забрали новонароджену двійню додому, з'явилася інформація про витрати на дитячі речі.

Зірковому подружжю приписують купу коштовних цяцьок: пелюшки від Chanel, візок від Versace, сумки для підгузків від Burberry та пустушки з золота, інкрустовані діамантами.

Про витрачені Бейонсе і Jay-Z понад 10 мільйонів доларів на брендові речі для немовлят повідомляє Нollywood life.

"Тільки лише на всякі дрібниці і приладдя Бей викинула 3 мільйони доларів. Пелюшки від Chanel обійшлися їм в 12 тисяч доларів, візок від Versace - 3600 доларів, сумки для підгузків від Burberry - 1200 доларів і багато-багато іншого", - розповів інформатор.


Двійня Бейонсе щойно народилася, а вже "витратила" купу батьківських грошей?

А татко Jay-Z, кажуть був у захваті від пустошок Bejeweled за 250 тисяч доларів і золотих пустушок Suommo у 18 каратів за 17 тисяч доларів.

"Гроші для них не питання. Двійнята ще більше заохотили до тринькання грошей своїх батьків. Ці діти будуть ще більш дорогими, ніж Блю Айві", - упевнене джерело.

Подейкують, що із появою малюків Бейонсе і Jay-Z уже привітали їхні зіркові друзі. Свої дарунки, кажуть, уже передали Кім Кардашян з Каньє Вестом, Джастін Теру, Ріанна, Джастін Тімберлейк, Гвінет Пелтроу та інші.

Нагадаємо, зіркове подружжя досі офіційно не оголосило про народження дітлахів.

Та нещодавно стало відомо, що Jay-Z із Бейонсе нарешті забрали малюків додому, які провели кілька тижнів у лікарні, бо народилися передчасно.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів