15-річна донька Кроуфорд збурила Інтернет нескромним селфі

30 червня 2017, 11:22

Юна донька супермоделі Сінді Кроуфорд, 15-річна Кайя Гербер, як і більшість дівчаток-підлітків, любить постити селфі в Instagram.

Але останнє її фото наробило великого галасу в соцмережі. Чимало підписників вважають, що світлина надто відверта, як для неповнолітнього дівчати.

"Позорисько… тобі ж лише 15… ти ж іще дитина", - пишуть Кайї.

"Чому ти завжди мусиш робити з себе дорослу жінку, коли мала б виглядати 15-річкою, якій буде 16! Навіть вбрання, які ти обираєш для офіційних заходів – більшість із них пасують 30-річній жінці… не згадуючи навіть про густий макіяж", - докоряють дівчині.


15-річна Кайя Гербер

Дехто вважає, що адміністрація Instagram має втрутитися і прибрати фотографію. Дісталося від інтернет-користувачів і батькам німфетки.

"Мабуть, її батькам байдуже. Брак хорошого виховання призводить до прославляння себе… вона не виглядає як 15-річна дівчинка. Вона виглядає як жінка, дражнить як жінка, і, мабуть, поводиться як жінка. Усе в зовнішньому іміджі, порожня мушля. Вони (такі дівчата) прагнуть неправильної уваги!", - резюмують "експерти".

Звісно, є підписники, котрим фото сподобалося, і які вважають Кайю красунею. А дехто жартує, що, якщо в малої ще не виросли цицьки, то й подібне її фото непристойним вважати не можна.

Нагадаємо, Сінді намагалася пригальмувати доньчину модельну кар’єру, не бажаючи надто рано занурювати Кайю в цей бізнес. Але вже в 13 років дівчинка уклала перший контракт із модельним агентством.

Фото з Instagram Гербер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів