Найку Борзову не дозволили в'їхати в Україну

2 липня 2017, 13:25

Російському музикантові Найку Борзову котрий навесні дав два концерти в окупованому Криму, не дозволили в'їхати на територію України. Відповідно, його виступ на фестивалі Atlas Weekend, запланований на 2-ге липня, не відбудеться.

Як повідомляють "Українські національні новини", заборона діятиме три роки.

Борзов вважає "політиків" винними в тім, що після окупованого Криму він не зміг виступити в Києві

"Вчора, 1 липня, він (Н.Борзов - ред.) прилетів у аеропорт Жуляни із Мінська. Під час спілкування було встановлено, що він відвідував окупований Крим у 2017 році, до речі останній раз - не так давно, порушуючи законодавство України, тобто - через закриті пункти пропуску", - повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"У відповідності до українського законодавства, на підставі цієї інформації було прийнято рішення про непропуск його на територію України та заборону в'їзду на територію України терміном на 3 роки", - зазначив він.


Про те, що він таки не приїде до Києва, сам Борзов сповістив у Facebook.

"Прикро, що політики, забувши про людей, втручаються в музичне життя своїх громадян. Сподіваюся, що скоро ситуація зміниться, і музика знову не знатиме кордонів", - побідкався артист.

Нагадаємо, інформація про виступи Найка Борзова в Севастополі та Сімферополі є на його сторінках у соцмережах.

Як відомо, з тієї ж самої причини до Києва не впустили музиканта Дельфина, котрий теж мав виступити на Atlas Weekend. А перед цим на кордоні "розвернули" співачку Бьянку, котра так само співала на анексованому півострові.

Фото з Facebook Борзова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів