Кеті Перрі звинуватили в жорстокості до коал

6 липня 2017, 12:40

Австралійський гастрольний тур американської співачки Кеті Перрі розпочинається зі скандалу.

Приводом стала одна фраза з рекламного ролику про розіграш квитків на її концерти, який проводить найбільша тамтешня мережа універмагів.

Про це пише Contact Music із посиланням на Courier-Mail.

Окрім самої Кеті, в відео також знявся її песик, Наггет.


"Іди, поганяй коал, Наггете", - каже артистка.

Кеті Перрі "нацькувала" свого песика на коал

Ці слова страшенно обурили захисників тварин. Адже в дикій природі Австралії залишилося лише 43 тисячі коал, і лише в Квінсленді щороку від нападів собак гине по 110 цих тваринок.

Зі слів відомого австралійського ветеринара і зірки телешоу про тварин Клер Медден, укуси собак є найпоширенішою причиною, чому коали потрапляють до ветлікарень. І такі жарти, як дозволила собі Кеті Перрі, просто зводять нанівець зусилля тваринозахисників, які переконують людей слідкувати за тим, щоби їхні пси не вступали в контакт із дикими тваринами.

"Кеті Перрі, я запрошує вас приїхати і провести один день зі мною (як із ветеринаром, котрий лікує диких тварин) та особисто переконатися, чому ваш коментар не повинен транслюватися на всю країну", - наголосила Медден.

Мережа універмагів, для котрої було знято злощасний ролик, заявила, що вже видаляє з відео фрагмент, де говориться про коал.

Нагадаємо, захисники тварин уже не вперше критикують Кеті Перрі. В 2013-му році організація РЕТА розгнівалася через кліп співачки "Roar", у якому зняли екзотичних тварин.

Фото з Instagram Перрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів