Донька мільярдера зруйнувала шлюб "найгарнішого злочинця Америки"?

10 липня 2017, 12:00

Модель Джеремі Мікс, якого, через його кримінальне минуле, ще називають найгарнішим злочинцем Америки, незабаром залишиться без дружини.

38-річна Мелісса Мікс вирішила подати на розлучення після того, як у ЗМІ з'явилося фото поцілунків її 33-річного чоловіка з багатою спадкоємицею Хлоєю Грін.

Про це пише The Daily Mail.

Джеремі та Мелісса розлучаються через його зраду

Як розповіла 38-річна Мелісса, вона гадала, що її чоловік у від'їзді по роботі, аж раптом хтось тегнув її в соцмережі під фото Джеремі з 26-річною Хлоєю, дочкою британського мільярдера Філіпа Гріна. Жінка сказала, що для неї це стало шоком, і що тепер їхній із Міксом шлюб зруйновано.


"Він повторював: "Пробач, ти на таке не заслужила". Ми поговорили про розлучення. Я сказала йому, що не думаю, що наш шлюб можна врятувати. Він погодився. Нашому шлюбові кінець", - зазначила Мелісса.

Дружина Мікса зізналася, що її серце розбите, і вона не знає, що казати дітям. У них із Джеремі є спільний 7-річний син, Джеремі-молодший, але старші син і донька Мелісси теж вважають вітчима батьком.

"Найгарніший злочинець Америки" розкошував на яхті з дочкою мільярдера

"Звісно, я сердила на неї (Грін). Те, що вона зробила, не можна пробачити. І на нього я теж сердита. Вони зруйнували мій світ. Чи думав хтось із них про дітей, про те, як це по них ударить? Вони тут – невинні жертви. І я теж", - поділилася жінка.

Мелісса і Джеремі побралися в 2008-му році. Жінка працює медсестрою. Вона віддано чекала свого чоловіка з в’язниці й вважає, що слава, котра несподівано звалилася на Мікса, змінила його.

"Я кохала мого чоловіка – і досі його кохаю. Я ніколи не уявляла, що наш шлюб завершиться в такий принизливий спосіб", - додала Мікс.

Хлоя Грін не встояла перед брутальним шармом Мікса?

Як відомо, Джеремі Мікс був членом однієї з вуличних банд Лос-Анджелеса та неодноразово відбував покарання за ґратами. Завдяки своїй вроді чоловік здобув велику популярність в Інтернеті – нагадаємо, свого часу ним милувався Олег Ляшко.

Коли в 2016-му році Мікс вийшов на волю, то почав стрімко робити модельну кар’єру.

До слова, як повідомили джерела The Sun, навряд чи від роману дочки з татуйованим колишнім гангстером буде в захваті сер Філіп Грін. Наразі ж Хлоя видалила свій Instagram, де раніше запостила фото Джеремі та написала, що вони вдячні "і за любов, і за ненависть".

Нагадаємо, нещодавно Мікс тусив із Періс Хілтон.

Фото з Instagram Джеремі та Мелісси Міксів, прінтскрін з The Sun

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів