Брату Кардашян заборонили наближатися до екс-нареченої

11 липня 2017, 10:08

Скандал між братом реаліті-зірки Кім Кардашян Робом та його екс-нареченою, екс-стриптизеркою Блек Чайною і не думає вщухати.

Жіночка пішла до суду та отримала ордер, який забороняє Робові наближатися до неї та продовжувати цькувати її в соцмережах.

Про це повідомляють US Magazine та TMZ.

Блек Чайна пішла до суду

Чайна стверджує, що колишній бив її, поки вони ще були разом, а ще погрожував застрелитися. Щоправда, адвокат Кардашяна на це повідомив, що його клієнт має запис із камери спостереження, на якому саме екс-наречена на нього кидається.


До слова, в інтерв’ю Good Morning America Чайна заявила, що повернула Робові його коштовні дарунки, щоби він не думав, що купив її. Про це пише New York Post.

"Щойно він запостив усе те в Інтернеті, я наказала моїм асистентам відігнати Ferrari й Lamborghini та відвезти всі коштовності назад до нього додому… А ще повернула йому обручку. Бо я не дозволю цьому чоловікові купувати мене – або робити вигляд, ніби він може просто мене купити, робити мені подарунки та поводитися зі мною, як він схоче, грубіянити мені", - запевнила Чайна.

До слова, як стало відомо порталові, незважаючи на сварки, Роб і Чайна змогли мирно домовитися відносно того, хто скільки часу проводитиме з 8-місячною дочкою Дрім. Кардашян забирає Дрім на чотири дні на тиждень, решту часу дівчинка знаходиться в матері. Команда няньок та медсестер глядить малу і там, і там.

У Чайни та Роба є спільна донечка Дрім, котра, на щастя, поки не читає пости в соцмережах

Нагадаємо, днями Кардашян публічно звинуватив колишню наречену в зрадах та запостив у соцмережах її інтимні фотографії. Також він заявив, що Чайна вживає наркотики і водить мужиків у дім, де живе Дрім.

Фото з Instagram Блек Чайни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів