"Антитіла" зняли кліп-блокбастер про супергероя й українські дороги. ВІДЕО

11 липня 2017, 20:05

Гурт "Антитіла" представив кліп про те, як упорався б із типовими проблемами українських доріг справжній супергерой. Вийшов такий собі іронічний блокбастер із Бетменом та Джокером.

Відео на пісню "Фари" знімали на чотирьох локаціях: у кадр знімальної групи потрапив київський міст і "сакральне" місце для українців — резиденція екс-президента Януковича Межигір’я.

У кліпі "Антитіл" є Джокер і Бетмен

Щоб зняти сцени на недобудованому київському мості, було зібрано штучний затор із сотні автомобілів, створювати який допомагали друзі "Антитіл".

А під час зйомок у Межигір'ї колектив так захопився процесом, що було пошкоджено асфальтне покриття, яке довелося оперативно відновлювати.


Дорожньо-ремонтний варіант Бетмена

"Кіно 90-х років — тема майже невичерпна. Саме в ті часи було створено десятки стрічок, які згодом стали культовими блокбастерами. Один із таких екшенів 90-х став лейтмотивом нашого нового відеокліпу. Тема відео загалом не нова, але вона суперактуальна для всіх нас, адже боротьба добра зі злом йде всюди, навіть на дорозі", - поділився соліст колективу Тарас Тополя.

Нагадаємо, один із попередніх відеокліпів "Антитіл" знімали аж на 29 локаціях, і вийшов він суто танцювальним.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів