"Міс Венесуела-1995" звинуватила Роналду у піарі на дітях

12 липня 2017, 11:15

Португальський футболіст Крішітану Роналду за допомогою дітей, який віднедавна в нього троє, намагається пропаритися чи узагалі уникнути сплати податків.

Принаймні такої думки дотримується венесуельська модель і телеведуча, власниця титулу "Міс Венесуела-1995" Алісія Мачадо.

Своє обурення тим, що Роналду "купив" дітлахів у сурогатної матері, жінка озвучила у коментарі People.

"Це (сурогатне материнство) суперечить моїм релігійним переконанням. Я згоден з подібним лише тоді, коли є потреба, як от матір просить про це у своєї сестри", - почала Мачадо.


Роналду піддали критиці за дітей

"Але я не згодна, що сурогатне материнство стало тенденцією серед багатьох знаменитостей. Ті, хто має гроші, замовляють собі дітей. І я з цим не згодна. Інша справа, коли у вас є медичні проблеми, чи ви гей. Знаменитості ж просто перетворили це у стиль чи способів від ухилення від сплати податків", - додала вона.

Екс-модель вважає дивним, що "хлопці, які заробляють мільйони, бігаючи з м’ячем" узяли за тенденцію "замовляти собі світловолосих і синьооких дітей".

Мічадо не сприймає сурогатне материнство, коли для цього немає підстав

Нагадаємо, в червні стало відомо, що в Роналду народилися двійнята. Та досі футболіст не говорить, яким чином діти з’явилися на світ. Сурогатне материнство - лише одна з версій.

Ця ситуація виглядає ще більш дивною в зв'язку з тим, що дівчина Роналду схоже також вагітна.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів