Зірки "Ходячих мерців" оплакують каскадера, що загинув через нещасний випадок на зйомках

15 липня 2017, 09:54

Зйомки восьмого сезону серіалу"Ходячі мерці" призупинено через страшну трагедію, яка сталася на майданчику. 33-річний каскадер Джон Бернекер, упавши з висоти майже 8 метрів, отримав тяжкі травми та помер наступного дня.

14-го липня його відключили від апарату штучної вентиляції легень після того, як лікарі підтвердили, що надії немає, і мозок Джона помер. Про це пише The Daily Mail.

Колеги Бернекера та актори з "Ходячих мерців", із якими він працював, висловлюють свою скорботу.

"Сьогодні любов та молитви з родиною Джона. Тебе бракуватиме", - написав у своєму Instagram Норман Рідус.

❤️ love and prayers to Johns family and friends today. You will be missed.

Допис, поширений norman reedus (@bigbaldhead) Лип 14, 2017 о 1:15 PDT

"Словами не висловити сум, який я відчуваю через Джона Бернекера та його родину. Спасибі вам усім за те, що вони і в ваших думках та молитвах", - поділилася в Twitter Лорен Коен.

"Глибоке горе сьогодні та кожного завтра. Любов, шана та співчуття Джоновій сім'ї та друзям. Його завжди бракуватиме", - написав Джеффрі Дін Морган.

Як повідомили джерела видання, нещасний випадок стався під час репетиції сцени бійки, в якій брав участь Бернекер та актор Остін Амеліо, який грає Дуайта. Каскадер мав упасти з балкона та приземлитися на спеціальну подушку.

Ассистент режиссера розказав порталові TMZ,  Джон недосить сильно відштовхнувся і, зрозумівши, що трюк іде не так, спробував ухопитися руками за поруччя, але зірвався. Він упав на відстані лічених сантиметрів від подушки, приземлившись на голову та шию.

"У мене немає слів. Моє серце крається через Джона Бернекера", - написав Амеліо, попросивши молитися за покійного і його рідних.

Як повідомляється на сайті Imdb, Джон Бернекер також брав участь у зйомках таких фільмів, як "Чорна пантера", "Логан: Росомаха" і "Фантастична четвірка".

Фото з Instagram

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів