"Гра престолів" більше не безпечне місце: Реакція мережі на появу Еда Ширана у серіалі

17 липня 2017, 14:19

Британський співак, володар "Греммі" Ед Ширан, як і очікувався, з'явився у новому, сьомому сезоні серіалу "Гра престолів".

Побачити артиста можна уже в першій серії. Музикант зіграв роль безіменного солдата й навіть заспівав. Але поява Ширана викликала здебільшого негативну реакцію у прихильників "Гри престолів".

Ширана показали у "Грі престолів"

Дехто з блогерів заявив, що не пробачить творцям серіалу Еда, а дехто навіть мріє, аби персонажа Ширана швидше вже вбили, пише Time.

 Співак був одній сцені з Мейсі Вільямс

"Речі, які я не можу пробачити "Грі престолів", за рейтингом: 5. Убивство Марджері, 4. Вбивство Оберіна, 3. Криваве весілля, 2. Зґвалтування Рамсі, 1. Ед Ширан", - написав користувач Twitter.

"Я змушена слухати Едові пісні 67 разів на добу, бо це єдине лайно, що крутять на радіо. І  тепер навіть "Гра престолів" більше не є безпечним місцем", - додав інший.

"Топ трьох персонажів, убивство яких я хотів би побачити у "Грі престолів": 3. Джоффрі, 2. Рамзі, 1. Ед Ширан", - написав ще один користувач мережі.

Нагадаємо, запрошенню зіграти у "Грі престолів" Ширан завдячує актрисі Мейсі Вільямс, котра грає Ар'ю Старк. Адже юна актриса є давньою шанувальницею співака.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів