Бене, подорослішай: Еван Рейчел Вуд присоромила Аффлека за сказане 20 років тому

19 липня 2017, 15:05

Американська акторка Еван Рейчел Вуд дуже розгнівалася на свого коллегу Бена Аффлека за його слова про те, що найскладніше в акторстві – це коли чоловік мусить у кадрі цілуватися з чоловіком.

Зірка "Світу Дикого Заходу" висловила своє обурення в Twitter, попри те, що говорив це Аффлек у інтерв'ю 20 років тому.

Про це пише Contact Music.

Ділячись своїми враженнями від зйомок у фільмі "В гонитві за Емі", Аффлек тоді зізнався, що поцілунок із чоловіком - "найбільше в світі випробування для актора".


Вуд обурили слова Аффлека, хай і сказані 20 років тому

"Спробуй, щоби тебе зґвалтували у сцені фільму. А ще подорослішай, Бене", - написала Еван Рейчел у своєму Twitter, навівши ту цитату Аффлека.

"Я впевнена, що він просто думав, що це смішно, але навіть жарти, такі, як цей, приносять шкоду… А ще, ви думаєте, нам, дамам, подобається цілувати всіх цих хлопців, яких ми цілуємо (в кадрі)? Те, що це "гетеро-поцілунок", не означає, що ми ним насолоджуємося. Кхе-кхе", - заявила Вуд, котра є відкритою бісексуалкою.

Між тим один із користувачів соцмережі звинуватив акторку в роздмухуванні. Та порадив їй самій пережити зґвалтування в реальному житті, перш ніж таке писати.

"Агов. Я пережила зґвалтування і публічно розповіла про це торік. Може, вам не варто б жбурляти каміння в скляний будинок", - відповіла Еван Рейчел.

Згодом акторка видалила свої пости на цю тему, пояснивши, що люди стали писати їй "огидні речі", і вона не хоче давати місце для прояву такої ненависті.

Нагадаємо, як розказала Вуд, вона двічі в своєму житті ставала жертвою сексуального насильства, через що намагалася накласти на себе руки.

Фото з Instagram Вуд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів