Бейонсе позбулася "вагітних" кіло і поки не планує вертатися до роботи – ЗМІ

25 липня 2017, 17:30

Американська співачка Бейонсе, котра трохи більше місяця тому народила двійню, почувається прекрасно та вже майже скинула всю вагу, котру набрала за вагітність.

Попри те, що артистці з малими Сером і Румі помагають няньки, вона потерпає від недосипання, як і кожна молода мама, проте все одно "сповнена енергії та життя".

Як справи в зірковій родині, розказало джерело Hollywood Life, пише Contact Music.

"Звісно, допомагає те, що в них із Jay-Z є няньки та інший персонал, але вона сама активно займається дітьми та годує грудьми, що означає, що їй рідко вдається перепочити – але Бейонсе завжди функціонувала найкраще, обходячись меншою кількістю сну, ніж ми, прості смертні!", - зазначив інформатор.


Сер і Румі не дають зірковій мамі спати

"Ви б не повірили (якби не знали), що Бейонсе народила двійню лише кілька тижнів тому. Вона втратила майже всю набрану вагу, її тіло набуває колишньої форми… Вона виглядає пречудово!", - запевнив співрозмовник видання.

Зі слів джерела, Бейонсе та Jay-Z підбадьорюють одне одного, що далі ставатиме легше, і дякують Богові, що вони є одне в одного.

"Зараз Бейонсе щаслива просто побути мамою. Вона не планує працювати. Вона виглядає розслабленою і дуже щасливою", - сказав інформатор.

Як відомо, Бей цілком може дозволити собі зробити паузу в кар’єрі. Адже за минулий рік зірка збільшила свої статки більш ніж на 62 мільйони доларів.

Фото з Instagram Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів