Волочкова отримала від Аксьонова "валюту Криму". ФОТО

26 липня 2017, 15:32

Російська тусовщиця, співачка й танцівниця в одному флаконі Анастасія Волочкова закінчила свій вояж до Криму.

Перш ніж повернутися до Росії з окупованої території білявка зустрілася з так званим главою півострова Сергієм Аксьоновим.

Спільне фото з призначеним наглядачем Путіна Волочкова гордо виставила в Instagram.

Судячи зі світлини, Настя вирішили голі цицьки Аксьонову не показувати та й сукню вдягла досить стриманої як для себе довжини. Але похвалилася дарунками, які отримала від поплічника російського президента.


Сегодня в завершении моего благотворительного Крымского тура я побывала на приеме у главы Крыма Сергея Валерьевича Аксенова. Как много мы обсудили добрых дел на будущее. Зреют новые проекты. Спасибо его команде за организацию этого социального проекта для крымчан и гостей. Все зрители были приглашены бесплатно. Это подарок от души.😊 Очень талантливые в Крыму дети! Мы их объединили за 6 концертов очень много!🌺 В руках у меня валюта региона - крымская пшеница. Это дар Сергея Аксенова, как и мои любимые белые розы.🙏🏻 Сегодня в Крыму большие планы развития и дай Бог им всем реализоваться. А я увезу с собой домой ваше признание и любовь. И, конечно, цветы.🌺 #анастасияволочкова #волочкова #балерина #крым #россия #симфониядобра #фестиваль #дети #мывместе #моидрузья #белыерозы

Публикация от Анастасия Волочкова (@volochkova_art) Июл 26 2017 в 3:27 PDT

"В руках у мене валюта регіону - кримська пшениця. Це дар Сергія Аксьонова, як і мої улюблені білі троянди", - написала танцівниця.

Нагадаємо, Волочкова спершу несміливо, але все ж таки засуджувала анексію Криму й називала співачку Валерію та її чоловіка Йосипа Пригожина "політичними повіями".

Та згодом Настя змінила позицію й заявила, що "Крим завжди був частиною Росії".

Фото Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів