Принц Вільям не хоче більше дітей?

28 липня 2017, 10:27

Подейкують, британський принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон зупиняться на двох дітях. Таке рішення прийняв Вільям.

Про це виданню Life & Style розказав журналіст та письменник Філ Дамп'є, котрий вже кілька десятиліть пише про королівську родину Великобританії, повідомляє Ace Showbiz.

"Коли півтора роки тому я говорив із Кейт на одному прийомі, вона жартома сказала: Якщо я зараз знову завагітнію, гадаю, Вільям втече!", - зазначив Дамп'є.

"Він щасливий мати хлопчика та дівчинку. Він відчуває, що їм уже досить (дітей)", - додав він.


Принц Вільям категорично проти третьої дитини?

Натомість Кейт, котра росла із братом та сестрою, хотіла би завести третього малюка.

До слова, ймовірно, Джордж і Шарлотта незабаром отримають якщо не рідного братика чи сестричку, то кузена чи кузину, а може, одразу двійко.

За повідомленням джерел, принц Гаррі та його кохана Меган Маркл не хочуть затягувати з народженням дітей, і ідея акторки полягає в тому, щоби це були двійнята.

"Вона сказала Гаррі, що хотіла би мати двійню і бажає спробувати ЕКЗ після весілля, щоби в них одразу ж з'явилася родина", - розповів інформатор.

Нагадаємо, під час нещодавнього візиту до Варшави Кейт Міддлтон жартома заявила Вільяму, що їм просто доведеться завести ще дітей.

Фото з Instagram Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів