Мадонна з доньками відсудили компенсацію за вторгнення в особисте життя

28 липня 2017, 15:00

Американська співачка Мадонна притягла до відповідальності ЗМІ, котрі оприлюднили конфіденційні дані про її дочок-близнючок ще до моменту їхнього удочеріння.

Тепер поп-зірка та 4-річні Стелла і Естер отримають компенсацію від Associated Newspapers за "серйозне вторгнення в особисте життя", повідомляє BBC.

Сума, яку Верховний суд Лондон зобов'язав виплатити Мадонні, не розголошується.

Співачка подала позов через статтю, яка була опублікована в MailOnline в січні цього року - за майже місяць до офіційного удочеріння.


У матеріалі були оприлюднені дані про близнючок: їхні імена, вік і те, що вони живуть у притулку в Малаві.

"На думку Мадонни, їхні (журналістів) дії могли поставити під загрозу результат усиновлення, що мало б потенційно погані наслідки для дівчат, а також для Мадонни та її сім'ї", - зауважив адвокат зірки.

"MailOnline опублікувало їхні дані в той час, коли Мадонна була безсила, щоб захистити дівчаток від шкоди", - додав юрист.

Усю суму компенсації Мадж має намір віддати Інституту дитячої хірургії імені Мерсі Джеймс - медичному закладу, який співачка нещодавно відкрила і назвала на честь старшої прийомної дочки.

Нагадаємо, нещодавно Мадонна домоглася, аби було зупинено аукціон, де збиралися продати її приватні речі. Зокрема, з молотка могли піти листи від Тупака Шакура, щітка для волосся та стара білизна зірки.

Фото Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів