Роулінг перепросила за наклеп на "монстра нарцисизму" Трампа

1 серпня 2017, 16:58

Британська письменниця Джоан Роулінг, котра не приховує своєї антипатії до президента США Дональда Трампа, перепросила за серію твітів зі звинуваченнями на його адресу.

Авторка "Гаррі Поттера" визнала, що помилилася щодо нього – у цьому конкретному випадку.

Про це пишуть Contact Music та Metro.

Обурення Джоан викликав інцидент, який стався днями. У мережі з'явилося відео, на якому Трамп нібито навмисне ігнорує руку маленького хлопчика в інвалідному візку, який тягнеться до нього.


"Трамп кривляв репортера з обмеженими можливостями. Тепер він вдає, ніби не бачить дитини в інвалідному візку, ніби боїться, що може підчепити його хворобу", - написала Роулінг у своєму мікроблозі.

Письменниця назвала цей епізод "огидним та жахливим", а Трампа – "монстром нарцисизму", який цінує лише себе, з презирством ставлячись до тих, хто на нього не схожий.

"Так, відео, де Трамп навмисне дивиться понад головою дитини з обмеженими можливостями, ігноруючи його простягнуту руку, зачепило мене за живе", - зізналася Роулінг, пояснивши, що її мама хворіла на розсіяний склероз.

Та на захист Дональда стали інтернет-користувачі. Вони вказали Джоан на те, що те, що вона побачила – лише фрагмент відео, а в повній його версії якраз видно, що американський керманич із самого початку схиляється до малюка й вітається з ним.

Не змовчала й мама хлопчика, якого звати Монті. На своїй сторінці в Facebook вона написала, що її 3-річний син узагалі поки не вітається за руку, він просто показував свій новий шеврон.

Джоан Роулінг видалила свої скандальні твіти та перепросила.

"Я перенесла на відео, яке побачила, мою власну чутливість щодо цієї теми людей із обмеженими можливостями, якими нехтують та яких ігнорують, якщо це завдало болю хлопчикові або його родині, я щиро прошу вибачення", - сказала письменниця.

Нагадаємо, свого часу Джоан Роулінг заявила, що навіть Воландеморт не такий поганець, як Дональд Трамп.

Відео з сайту Metro

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів