Бібер: Я дозволив гіркоті, ревнощам і страху керувати моїм життям

4 серпня 2017, 11:02

Канадський співак Джастін Бібер перервав мовчанку й написав відкритого листа в Instagram до своїх прихильників. У ньому зірка спробував пояснити, чому так несподівано скасував своє турне.

Прихильники Бібера вгледіли натяк на те, що причиною вчинку артиста став розрив із Селеною Гомес.

"Я так вдячний за цю подорож з усіма вами. Я вдячний за тури, але, перш за все, я вдячний, що я проживаю це життя разом з вами! Навчання і дорослішання не завжди було простим, але, знання, що я не сам, допомагало мені", - почав Джастін.

 Бібер ще й нове тату набив

"Я дозволив своїм комплексам забрати у мене найкраще, а моїм невдалим стосункам диктувати мені те, як ставитися до людей. Я дозволив гіркоті, ревнощам і страху керувати моїм життям", - додав він.

23-річний Бібер наголосив, що тепер він не дасть помилкам диктувати йому, як діяти.

"Я безмірно вдячний тим, хто допоміг мені за останні роки повернути мені самого себе. Тепер минулі помилки не будуть диктувати мені те, як будувати нові стосунки. Я не ідеальний і буду робити помилки, але моє минуле не вплине на них. Я хочу, щоб усі ви знали, що ця подорож була неймовірною і навчила мене подумати про себе", - зауважив він.

Кумир підлітків розповів, що реальною причиною скасування туру стало його нестримне життя.

"Я взяв паузу, щоб відчути стабільність. Я хочу, щоб моя кар'єра була стабільно, але також хочу, щоб моє серце та душа могла бути стабільними. Щоб я міг бути тою людиною, тим чоловіком і тим батьком, яким хочу", - додав Джастін.

Нагадаємо, нещодавно Джастін Бібер раптово скасував усі свої концерти в рамках туру США та Азією.

Згодом з’явилися чутки, що співак захопився релігією й саме це змусило його взяти паузу.

Фото Instagram Бібера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів