Серена Вільямс із голим животом розповіла, коли стане справжньою жінкою

9 серпня 2017, 10:09

Американська тенісистка Серена Вільямс, котра вже за кілька тижнів народить свого первістка, знялася із голим животиком для журналу.

Вона розповіла, чому не дивиться відео про пологи, а ще сказала, що стоїть на порозі перетворення на справжню жінку. Та ці її слова викликали хвилю обурення в соцмережах.

Про це пишуть NY Daily News та Contact Music.

"Я відчуваю величезну повагу до багатьох жінок (котрі пройшли через пологи). Я скоро стану справжньою жінкою, розумієте? Пройду через щось неймовірно важливе", - поділилася 35-річна Вільямс із журналом Stellar.


Серена Вільямс вважає, що пологи зроблять із неї справжню жінку

Але заява Серени пролунала образливо по відношенню до тих жінок, котрі з різних причин не мають дітей.

"Отже, на ваш погляд, я – не справжня жінка, бо обрала не заводити дітей?", - поцікавилася одна з користувачок Twitter, порадивши Вільямс наступного разу ретельніше добирати слова.

"Усі жінки справжні, не лише ті, хто народив", - пишуть Серені.

35-річна тенісистка показала животик у глянці

Іще в інтерв’ю тенісистка розказала, що зараз лякає її найбільше: як позначиться вагітність та пологи на її подальшій спортивній кар’єрі. Вільямс сподівається, що позитивно.

"Я гадаю, це додасть мені сили, якщо це можливо, та впевненості в собі. Я відчуваю, що буду готова до всього", - зазначила вона.

Готуючись до народження первістка, Серена навмисне уникає тематичних відео. Вона вважає, що від того їй буде лише гірше, бо у пологах не може бути жодних гарантій.

Нагадаємо, Вільямс та її наречений Алексіс Оганян нещодавно влаштували вечірку на честь майбутнього сина або донечки. Свято було в ретро-стилі, й на ньому були Сіара, Єва Лонгорія та, звісно ж, майбутня тітонька Вінус Вільямс.

Фото з Instagram Stellar

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів