Шеннен Догерті похвалилася першою за 2 роки "жіночою"стрижкою

9 серпня 2017, 12:31

Американська акторка Шеннен Догерті, котра після виснажливої боротьби з раком уже понад три місяці перебуває у ремісії, похвалилася своєї першою після початку хвороби стильною жіночною стрижкою.

У своєму Instagram вона подякувала стилістові, який зробив із неї "сексуальну парижанку".

"Після двох років, коли я була або лиса, або стрижена під їжачок, приємно знову відчути себе трохи більш жінкою", - зізналася Шеннен.

А ще зірка поділилася своїми відчуттями від повернення до роботи, порівнявши себе з автомобілем.


"Сьогодні повернулася до зйомок. Це були тяжкі два роки. Боролася з раком. Як актрису тебе садять на лаву запасних. Припускають, що ти будеш слабка, не зможеш чогось і так далі. Але така річ, як робота, бадьорить та відновлює сили для того, щоби підкорити найнеймовірнішого звіра", - написала Догерті.

"Сьогодні я порівнюю себе з автом. Вінтажним Shelby, що простояв у гаражі надто довго. Він усе ще прекрасна машина. Просто потрібен час, щоби двигун розігрівся і зміг їхати. Щоби працював так, як має. Я вдячна за сьогодні. Вдячна за кожен день…", - зазначила Догерті, також подякувавши всім, із ким працює.

Нагадаємо, довгий шлях до повного одужання 46-річної Шеннен іще не завершено. Попереду в зірки, котру віддано підтримують рідні, друзі та чоловік, реконструкція грудей.

Фото з Instagram Догерті

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів