Розпочався суд у справі про сідницю Тейлор Свіфт

9 серпня 2017, 13:44

8-го серпня в Федеральному суді Денвера пройшло перше засідання в справі діджея Девіда Мюллера, який звинувачує співачку Тейлор Свіфт у наклепі.

Чоловік заявляє, що не мацав зірку за зад, і хоче 3 мільйони доларів. Тейлор має намір довести свою правоту і відсудити символічну суму в 1 долар.

Підтримати Свіфт до зали суду прийшла її мама Андреа, а Мюллера – його дівчина, пише Radar Online.

Співачка обрала для першого засідання чорну сукню. Від її імені перед журі, яке складається з двох чоловіків та шести жінок, поки що виступив адвокат.


"Він ухопив її за зад, він (іще раз) зробив її своєю жертвою, подавши позов, і тепер він хоче змусити її заплатити", - сказав представник Тейлор.

"Міс Свіфт стане не трибуну для свідчень і розкаже вам, що вона абсолютно впевнена в тім, що Девід Мюллер ухопив її за зад", - наголосив адвокат.

Юрист співачки також заявив, що позивач навмисне знищив ключові докази свого вчинку, зокрема в судовому процесі не фігурують численні комп’ютерні девайси. Проте сторона Свіфт надала журі спільне фото позивача та відповідачки (наведено вище), позуючи для якого і розуміючи, що співачка не зможе належно відреагувати, Мюллер буцімто і вхопив її за сідницю.

Зі слів адвоката, ціль Тейлор Свіфт у цьому процесі – "донести до людей, що ти маєш право сказати "ні", і що хапати жінку за зад – це напад".

Нагадаємо, цей інцидент відбувся в 2013-му році. Мюллер стверджує, що не мацав Свіфт, а її наклеп коштував йому роботи та репутації.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів