Чоловік Віри Глаголєвої: Вона померла не у США

17 серпня 2017, 10:41

Чоловік російської актриси й режисерки Віри Глаголєвої Кирило Шубський спростував інформацію, що вона померла в Америці.

Про це пише низка російських ЗМІ, зокрема "Дни.ру".

"Це сталося після довгої хвороби, тривалої. Вона померла не в США", - заявив Шубський.

Втім, де саме померла Глаголєва, Шубський не уточнив. Так само він не став казати, що стало причиною раптової кончини актриси.

Проте російські ЗМІ довідалися, що останнім часом Віра Глаголєва лікувалася в Німеччині. Ймовірно, саме там і зупинилося серце зірки.

Глаголєву поховають в Росії

"Віра померла в клініці під Баден-Баденом, я бачилася з нею буквально тиждень тому", - розповіла продюсера стрічок за участю актриси Наталя Іванова у коментарі Starhit.

"Зараз оформляються документи для репатріації тіла в Росію. Питання про те, де буде прощання і похорон, буде відоме пізніше", - додала вона.

А дочка Глаголєвої від першого шлюбу Анна Нахапетова попросила журналістів із розумінням поставитися до трагедії в родині:

"Ми дуже просимо всіх представників ЗМІ в цей трагічний період нашого життя, утриматися від будь-яких коментарів і залишити нашу сім'ю в спокої. Якщо ви дійсно любили нашу маму просто моліться про новопреставлену рабу Божу Віру".

Нагадаємо, Віра Глаголєва померла на 62-му році життя. Кажуть, актриса мала онкологічне захворювання.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів