Дружина Озборна розповіла про його шістьох коханок

5 вересня 2017, 14:34

Здавалося б, американський рокер Оззі Озборн таки вимолив пробачення у своєї зрадженої дружини Шерон. Проте жінка знову дала відверте інтерв'ю про те, як і з ким її чоловік "ходив наліво".

64-річна телеведуча Шерон Озборн раніше вже говорила, що в Оззі було кілька коханок одночасно. Тоді вона називала цифру п'ять, та тепер каже, що коханок було шість, пише People.

"Це була не одна жінка. Їх було шість. Якась російська дівчина-підліток, потім масажистка в Англії, наша масажистка (в США), потім наша кухар", - сказала Шерон у розмові з The Telegraph.

"У нього були жінки в різних країнах. В принципі, якщо ти жінка, яка масажує спинку Оззі, чи готує йому їжу, то поможи тобі Боже", - іронічно додала вона.

Озборни досі разом, але Шерон продовжує розповідати про коханок чоловіка

Телеведуча також розповіла, за яких обставин довідалася про зради чоловіка:

"Ми сиділи на дивані, дивилися телевізор. Оззі на одному дивані, я - на іншому. І раптом він надсилає мені електронного листа. "Чому ти надіслав мені цей дурний емейл?" - запитала я. А коли Оззі сказав, що він нічого мені не надсилав, то я схопила його телефон і сказала: "Дивись!". Звичайно, цей лист було призначено одній з кого коханок".

Шерон не приховує, що була шокована, довідавшись про чотирирічні стосунки коханого із перукаркою Мішель П'ю.

"Коли я дізналася про перукарку, я не могла в це повірити. Тому що жодна з цих жінок не робила нічого надзвичайного. Він робив це (зраджував), щоб якось заповнити порожнечу", - пояснила Озборн.

Нагадаємо, про зради Оззі світ довідався минулого року. Озборни мали намір розлучитися, та таки зуміли зберегти шлюб.

Заради цього рокер навіть лікувався від сексуальної залежності. А в травні цього року Шерон і Оззі поновили шлюбні обітниці.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів