Кеті Холмс приховувала роман із Фоксом, щоб отримати майже $10 мільйонів?

8 вересня 2017, 15:19

Американська актриса Кеті Холмс, схоже, не даремно довгі роки мовчала про свої стосунки з Джеймі Фоксом.

Як з'ясували журналісти, акторка мусила зберігати коханого у таємниці, інакше б не отримала від екс-чоловіка Тома Круза кругленьку суму грошей - майже 10 мільйонів доларів, пише Contact Music.

За інформацією Radar Online, між Кеті й Томом була укладена угода - жінка не має права вести публічних стосунків найближчі п'ять років після розлучення.

А Круз, в обмін на мовчання, зобов'язався виплатити 3,6 мільйона фунтів (десь 4,8 мільйона доларів) на допомогу їхній спільній дочці Сурі та ще 3,8 мільйона фунтів (понад 5 мільйонів доларів) самій Холмс.


"Кеті підписала договір про розлучення, яке не дозволяє їй зневажати Тома по-різному, наприклад, говорити про нього чи саєнтологію, або публічно зустрічатися з іншою людиною протягом п'яти років після розлучення", - розповів інформатор.

"Їй дозволено зустрічатися, але вона не може робити це публічно. І вона не повинна дозволяти іншому чоловіку наближатися до своєї дочки Сурі", - додало джерело.

Та днями закінчився термін, коли Холмс не могла мати публічних стосунків. І, вже вільна від зобов'язання акторка, нарешті показалася поруч із Джеймі Фоксом.

Нагадаємо, Том Круз і Кеті Холмс одружилися в 2006-му році. А в 2012-му актори розлучилися.

Із Джеймі Фоксом Холмс, кажуть, почала зустрічатися ще в 2013-му році. Та пара усіляко приховувала свої стосунки.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів