Бейонсе, Клуні, Вандер та ДіКапріо взяли участь у телемарафоні заради жертв ураганів

13 вересня 2017, 14:17

12-го вересня в США відбувся благодійний телемарафон, у ході якого лише за одну годину було зібрано понад 14 мільйонів доларів на допомогу постраждалим від ураганів Гарві та Ірма.

До телемарафону приєдналося багато зірок, зокрема Джордж Клуні, Джастін Тімберлейк, Кетрін Зета-Джонс, Гвен Стефані, Стіві Вандер, Ленардо ДіКапріо, Аль Пачіно, Річард Гір, Деніел Крейг, Джулія Робертс, Різ Візерспун, Дрейк, Diddy та Джастін Бібер.

Про це пишуть People і TMZ.

Зірки об'єдналися заради допомоги жертвам ураганів

У цей вечір багато говорилося про те, що і біда, така, як стихійні лиха, і справжня любов не відають дискримінації, їм байдуже до кольору шкіри чи віросповідання.


"Ми зібралися сьогодні тут разом, щоби любити людей, котрі постраждали від ураганів. Коли любов береться до справи, вона не бере до уваги ні кольору шкіри, ні національності, ні релігійних вірувань, ні сексуальних уподобань, ні політичних переконань. Просто любить", - сказав Стіві Вандер.

Ірма та Гарві забрали життя вже понад 100 осіб

"І всім нам треба почати любити і цінувати нашу планету, а той, хто не вірить, що існує така річ, як глобальне потепління, мабуть, сліпий чи дурний. Боже, врятуй усіх нас", - додав співак.

Лео ДіКапріо та Джеймі Фокс на телемарафоні

Бейонсе в своєму відеозверненні зізналася, що побачивши, як люди різних соціальних, расових та релігійних бекграундів ризикують власним життям, допомагаючи іншим, вона відродила в собі віру в людство.

Гвен і Джулія теж долучилися до доброї справи

"Природні лиха не дискримінують. Вони не дивляться, чи іммігрант ти, чорний або білий, єврей чи мусульманин, багатий або бідний", - наголосила Бей.

Нагадаємо, днями Бейонсе відсвяткувала свій 36-й день народження, і друзі зірки привітали її благодійним фотопроектом, закликавши людей допомогти тим, хто постраждав від Гарві.

Фото і відео з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів