Джессіку Біль звинуватили в привласненні чайових

15 вересня 2017, 12:59

Проти американської акторки та бізнесвумен Джессіки Біль подали судовий позов.

Колишні та нинішні працівники ресторану Au Fudge, однією з власниць якого є зірка серіалу "Грішниця", заявляють, що їх несправедливо позбавили чайових, а ще не годували та не давали перепочинку.

Дев'ять осіб подали колективний позов проти Біль та її бізнес-партнерів, пише Ace Showbiz.

Позивачі стверджують, що в порядку виплачування їм зарплатні мали місце порушення закону. Зокрема боси забирали собі їхні чайові, коли йшлося про досить значні суми – під час обслуговування великих заходів, наприклад, вечірок Netflix та Amazon.


Рестораторку Біль тягнуть до суду

Так компанія Netflix за свій корпоратив, що відбувся влітку 2016-го, заплатила понад 80 тисяч доларів, і приблизно 13 тисяч із цієї суми складали чайові, котрих рядові працівники так і не побачили.

Свято Amazon у травні 2017-го обійшлося в понад 94 тисячі доларів. Відповідно, понад 14 тисяч чайових заробили ті, хто обслуговував бенкет, але грошей не отримали.

Що до умов праці, то людям не доплачували за понаднормову роботу, не забезпечували належного харчування та можливості перепочити.

Позивачі пояснюють це тим, що всі вони – молоді люди, котрі лише нещодавно приїхали до Лос-Анджелеса,відтак були погано знайомі зі своїми правами та "погано підготовлені до того, що їхні права порушуватимуться на робочому місці". Усі вони сполучали роботу в ресторані Біль із намаганням побудувати карєру в індустрії розваг.

Колишні та нинішні працівники Au Fudge вимагають від власників закладу грошового відшкодування.

Це 430100 доларів чайових, 31549 доларів за відсутні перерви та 1 мільйон – у якості покарання.

Як відомо, ресторан дружина Джастіна Тімберлейка відкрила в 2015-му році. Тоді вона якраз народила первістка, Сілеса, відтак її метою було створити заклад, доброзичливий до діточок.

Фото з Instagram Бiль

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів