Клуні про дітей: Він – лось, вона – маленька гарнюня

15 вересня 2017, 15:48

Американський актор Джордж Клуні, котрий колись вважав себе несімейною людиною та не хотів заводити дітей, тепер, коли він став щасливим татусем двійнят, без упину розказує про них у інтерв’ю.

Зі слів 56-річної кінозірки, Александр уже справжній "лось" і вдвічі більший за свою сестричку Еллу.

А ще Джордж відверто зізнався, що іноді він плаче від утоми. Про це пише The Daily Mail.

"Він (Александр) – лось, а вона – просто маленька, крихітна гарнюня", - поділився Клуні.


"Вони не плачуть. Я плачу більше, ніж вони. Плачу зараз по чотири рази на день, бо я такий утомлений", - зізнався актор.

Джордж Клуні може вічно говорити про своїх коханих діточок

Зі слів Клуні, він не здогадувався, що з появою сина і дочки його життя настільки зміниться.

"У всіх моїх друзів є діти, і я – хрещений десь двадцятьох із них, тож я знав, на що підписуюся. Сюрпризом для мене стало, наскільки складніше з двійнею, ніж із одним – це подвійний об'єм роботи, це дещо більше. І навіть не так багато роботи для мене, бо цим двом дурбецалам зараз узагалі байдуже до мого існування", - сказав актор.

Наразі основна потреба малюків – щоби їм вчасно давали їсти, тож основне навантаження лежить на Амаль, котрою чоловік просто захоплюється. Та вся втома й брак сну сповна винагороджуються радістю, яку дарують батькам Александр та Елла.

"Дивіться, мені 56, і я не думав, що зі мною це станеться. Я гадав, моє життя буде зосереджене на кар’єрі, не на стосунках, і я в певному сенсі прийняв це. А потім я зустрів Амаль і подумав: "Що ж, у мене є ці неймовірні стосунки, це прекрасно." А потім… зненацька в нас з'являються ці два дурбецала, котрі щодня змушують мене сміятися", - зазначив Джордж.

"Справді, вони кумедні діти. Він просто їсть і сидить, і каже "а-а", і я ніколи в своєму житті не бачив, щоби хтось стільки їв. А вона дуже делікатна та жіночна, вона – це очі, й вона схожа на свою матір", - додав він.

Нагадаємо, на двох дітях Джордж і Амаль вирішили зупинитися.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів