Стали відомі подробиці операції Селени Гомес

16 вересня 2017, 08:59

Американська співачка Селена Гомес, котра днями оголосила, що їй було пересаджено нирку її подруги, була госпіталізована в Чикаго ще у травні.

Зірка була там заради концерту свого бойфренда, репера The Weeknd, коли їй стало зле. Дівчину забрали до лікарні, де з'ясувалося, що її нирки відмовляють через вовчак.

Про це пише Contact Music iз посиланням на TMZ.

Селену негайно внесли до списку пацієнтів, котрі чекають на донорську нирку. Проте свою власну запропонувала віддати їй подруга, актриса Франсія Раїса.


Селенині нирки стали відмовляти у травні

"Селена не просила Франсію, щоби та зробила аналіз на сумісність – Франсія така людина, яка сама запропонувала б зробити це заради будь-кого зі своїх друзів", - розповів інформатор, наближений до дівчат, US Magazine.

Причому свій план Селена та Франсія, котрі одна одній мов сестри, до останнього тримали в секреті.

"Франсія розказала кільком людям зі свого найближчого кола, що віддає одну зі своїх нирок, але ніхто не знав, кому саме", - повідомило джерело.

За словами співрозмовника видання, Раїса вже повністю відновилася після операції та почувається чудово.

Нагадаємо, 14-го вересня Селена Гомес опублікувала зворушливу світлину, на якій вони з Франсією лежать на лікарняних ліжках, тримаючись за руки. Вона подякувала подрузі за безцінний подарунок, котрий та їй зробила.

Фото з Instagram Гомес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів