Камерон оголосив про повернення в "Термінатор" оригінальної Сари Коннор

20 вересня 2017, 10:58

У наступній стрічці "Термінатор" фанати культової кіносаги побачать не лише Арнольда Шварценеггера, а й 60-річну Лінду Гамільтон – першу виконавицю ролі Сари Коннор.

Про повернення "сушеної воїтельки", як висловився режисер Джеймс Камерон, він особисто оголосив під час приватного святкування 33-річчя франшизи.

Про це пише The Hollywood Reporter.

У новому "Термінаторі" глядачі знову побачать акторський дует Шварценеггера та Гамільтон

"Є 50-річні, 60-річні чуваки, котрі вбивають поганих чуваків. Але немає подібного прикладу серед жінок", - зазначив Камерон, котрий має намір цю несправедливість виправити.


Лінда Гамільтон зіграла Сару Коннор у найпершому "Термінаторі" 1984-го року та в другій картині – "Термінатор 2: Судний день". Також Ліндин голос лунав у фільмі "Термінатор: спасіння" 2009-го року. А в "Термінатор: Генезис" Коннор уже зіграла Емілія Кларк.

Нагадаємо, виконавець ролі Джона Коннора, Едвард Ферлонг, на жаль, у останні роки з'являється на перших шпальтах таблоїдів лише через скандали.

Як відомо, над створенням наступного фільму вже працюють Skydance та Paramount. Режисером картини обрано Тіма Міллера, а сценарій напише Камерон, який, до слова, колись був одружений із Ліндою Гамільтон.

Фото з Instagram

.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів