Паніна, Сігала і Кустуріцу внесли до списку тих, хто загрожує нацбезпеці України

22 вересня 2017, 20:12

Російські актори Олексій Панін, Дмитро Пєвцов та ще низка артистів з Росії, а також закордонні зірки, котрі підтримують антиукраїнські дії Володимира Путіна, опинилися серед тих осіб, які можуть створювати загрозу національній безпеці України.

Відповідний список діячів культури оприлюднило Міністерство культури.

Перелік осіб було складено на підставі звернень Ради національної безпеки і оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, йдеться на сайті відомства.

У списку 112 осіб, більшість з яких перебувають так давно. Але 20-го вересня до списку були внесені ще кілька артистів, зокрема: скандальний актор Олексій Панін, співачка Надія Бабкіна, актор і письменник Євген Гришковець, актор Дмитро Пєвцов.


Паніну заборонили з'являтися в Україні, а тепер він ще й у списку тих, хто загрожує нацбезпеці країни

Так само загрожують нацбезпеці України "друзі Путіна" - актор Стівен Сігал та режисер і музикант Емір Кустуріца.

У Мінкульті повідомили – якщо одним з учасників фільму є особа, включена до "Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці", стрічці відмовлятимуть у праві розповсюдження на території України.

Якщо таке право уже було надане – його дію припинять. Це визначено законом "Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України".

Нагадаємо, днями українська співачка Аліна Гросу розважалася в компанії того ж таки Стівена Сігала.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів