Cтівен Тайлер скасував концерти через хворобу

27 вересня 2017, 10:19

Американський рокер Стівен Тайлер був змушений достроково завершити свій тур Південною Америкою, не відігравши останні чотири концерти.

69-річний лідер Aerosmith перепросив своїх шанувальників у Бразилії, Чилі, Мексиці та Аргентині, пояснивши, що в нього виникла серйозна проблема зі здоров'ям, і після концерту в Сан-Паулу, за наказом лікаря, він відлетів до США.

Офіційне звернення артиста є у Twitter.

Стів Тайлер захворів

"На жаль, через неочікувані проблеми медичного характеру соліст, Стівен Тайлер потребує невідкладного лікування, і лікарі порадили йому не подорожувати і не виступати в цей період", - повідомили представники гурту, запевнивши, що зірка повністю одужає.


"Моя недуга не становить загрози для життя, але розібратися з нею треба зараз, відпочити та отримати невідкладну медичну допомогу, щоби змогли відбутися мої наступні виступи. Обіцяю, я повернуся… На жаль, здоров'я не чекає, і це те, що навіть я не можу вставити у графік наших концертів… Кажуть: "Хочеш насмішити Бога, розкажи йому про свої плани…", - написав сам Тайлер.

Нагадаємо, цієї весни Стівен учетверте став дідусем. А торік ходили чутки, що він збирається одружитися зі своєю молодою асистенткою.

Фото з Twitter Тайлера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів