Третього "Сексу і міста" не буде, і звинувачують "Саманту" Кетролл

30 вересня 2017, 10:36

Фанати серіалу "Секс і місто" страшенно розчаровані: його продовження  не буде. Таке рішення творці фільму прийняли за лічені дні до початку зйомок.

Це підтвердила акторка Сара Джессіка Паркер, котра й сама дуже цим засмучена. А її колегу, Кім Кетролл у мережі звинуватили в тому, що це через її надмірні вимоги зйомки було вирішено взагалі скасувати.

"Усе скінчено… ми його не знімаємо", - сказала 52-річна Сара Джессіка Extra.

 На жаль, продовження "Сексу і міста" не буде

"Я розчарована. У нас були такі красиві, смішні сценарій та історія, які викликали сум, радість та відгук. Розчаровує не лише те, що нам не вдасться розказати цю історію і пережити це, але й те, що публіка дуже хотіла ще одного фільму", - додала Паркер.

Чутки про те, що саме Кетролл слід "дякувати" за зрив зйомок, спричинили хвилю обурення в мережі.

"Окей. Warner Bros Pictures, може, просто я зіграю Саманту, і ми дамо людям ще "Сексу і міста"? Просто вдамо, що я зробила багато пластичних операцій?", - не стрималася в Twitter спіавчка Sia.

Відповіла на звинувачення в соцмережі й сама Кетролл.

"Прокинулася від бурі, здійнятої Mail Online. Єдина "вимога", котру я взагалі колись висувала, це те, що я взагалі не хочу знімати третього фільму… і це було аж у 2016-му році", - наголосила 61-річна Кім.

Нагадаємо, багато років ходили чутки, що Кетролл і Паркер не люблять одна одної, бо їхні гонорари  за "Секс і місто" дуже між собою різнилися. Проте акторки це завжди заперечували.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів