Пенелопа Крус телефоном розказала Пелтроу про своє его

5 жовтня 2017, 15:20

Іспанська актриса Пенелопа Крус знялася в чорно-білій фотосесії та дала телефонне інтерв'ю своїй давній подрузі та колезі, Гвінет Пелтроу.

Зірки поспілкувалися для журналу Interview.

Як зізналася Пенелопа, в дитинстві вона мріяла стати балериною, а зовсім не акторкою, тренувалася по 5 годин щодня і бачила себе в ролі Кармен.

"Я сумую за свободою, яку я відчувала під час танцю. Пам'ятаю це ніби як транс. Гадаю, це те саме, що для тебе спів. У тебе такий чудовий голос", - похвалила вона Гвінет.


Свою першу кінороль, у стрічці "Jamón Jamón", після якої вона закохалася в акторство, Крус отримала в 17 років. За іронією долі, цей фільм дав старт і кар’єрі її чоловіка Хав'єра Бардема.

"Думаю, так (17 років), але я стільки брехала про свій вік, що вже не впевнена… Більшу частину моєї кар’єри я намагалася здаватися старшою, з різних причин. Журналісти років із 22 питають у мене: "Ви боїтеся старіти?" Таке божевільне питання для 22-річної дівчини або, в даному випадку, для 42-річної. Я опираюся цьому божевіллю, відмовляючись відповідати на це питання", - поділилася Крус.

Зі слів Пенелопи, обговорювати старіння актриси – це така "х…ня", на яку їй шкода марнувати й двох хвилин свого часу.

"Щось змінилося, коли я народила мою доньку. Я почала думати: "Ну ж бо, надворі 2017-й" Чому жінки досі мусять про це говорити? Це ж божевілля." Це відчуття в мене посилилося, відколи народилися мої діти", - пояснила акторка.

Із віком та завдяки материнству Пенелопине его "стало меншим", і в неї поменшало страхів.

"Я завжди боялася, що люди про мене подумають, чи приймуть мене, чи любитимуть. Я вкладала багато енергії в подання себе. Коли я стала матір'ю – майже сім років тому – дуже глибоко в мені щось змінилося, я справді не переживаю через багато речей, через які переймалася раніше", - запевнила вона.

"Десь в районі 40 років я повністю звільнилася від сприйняття мене іншими людьми чи їхніх від мене очікувань", - підтвердила й Пелтроу.

Зі слів Крус, за останні сім років вона провела окремо від дітей, Лео та Луни щонайбільше півтора дні. Актриса намагається звести до мінімуму свої роз'їзди, а коли не працює – просто бути мамою. Але, як зізналася Пенелопа, їй не вдається готувати так само смачно, як Гвінет.

Нагадаємо, Пелтроу, котра в розмові з Крус зізналася, що вже не відчуває такої пристрасті до акторства, як раніше, подумує взагалі піти з кіно та зосередитися на своєму бізнесі.

Фото з Instagram Interview

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів