Ешлі Джадд звинуватила відомого кінопродюсера в домаганнях: скандал та "гучне мовчання" Голлівуду

8 жовтня 2017, 11:55

Один із найвпливовіших продюсерів Голлівуду, Гарві Вайнштейн оголосив, що тимчасово залишає кіностудію The Weinstein Company.

Це сталося після того, як ефект вибуху бомби спричинила стаття в The New York Times, де говориться те, як оскароносний кінодіяч десятиріччями чинив сексуальні домагання та купував мовчання своїх жертв.

Однією з тих, до кого чіплявся Вайнштейн, і хто наважився публічно про це розказати, стала актриса Ешлі Джадд, пише US Magazine.

Гарві Вайнштейна звинуватили в сексуальних домаганнях

Вона заявила, що в 1997-му році, під час зйомок фільму "Цілуючи дівчат", прийшовши до продюсера в готель на ділову зустріч, мусила відбиватися від пропозицій побачити, як він миється в душі.


"Гучне мовчання Голлівуду" – так охарактеризувала західна преса реакцію на цей скандал зірок, точніше, майже повну її відсутність. Адже Вайнштейн працював із дуже багатьми відомими актрисами, зокрема Меріл Стріп, Ніколь Кідман і Умою Турман, проте жодна з них не стала коментувати цієї теми.

"Дами Голлівуду, ваше мовчання оглушливе... Агенти, менеджери, режисери, агенти з картингів, продюсери, дистриб’ютори, Гільдія кіноакторів Америки, Гільдія режисерів Америки, Гільдія продюсерів Америки, керівники студій, мережа = 30 років замовчування", - обурилася в Twitter Роуз МакГовен.

Нагадаємо, торік Роуз заявила про те, що її саму зґвалтував впливовий кінобос, але не називала імені свого кривдника.

"Героїнею" назвала Джадд Ліна Данем.

"Уявіть, що ви рвали дупу, щоби потрапити в цю індустрію, а коли виступите (проти авторитетного кінодіяча), то все це втратите?", - зазначила вона.

"Я підтримую сміливиць, котрі пережили сексуальні напади та харасмент. Це не ваша провина. Я вірю вам", - написала Брі Ларсон, котра, нагадує видання, принципово відмовилася аплодувати Кейсі Аффлеку на церемонії "Оскара".

Зірка "Кімнати" зізналася, що з власного досвіду знає: бути жінкою - це означає постійно захищатися.

"Я став дорослим у 1960-70-х, коли всі правила щодо поведінки та місць роботи були інакшими. Така була культура. Відтоді я засвоїв, що це – не виправдання, в офісі або поза ним. Ні для кого. Деякий час тому я збагнув, що мав би бути кращою людиною, і моє поводження з людьми, з якими я працюю, змінилося", - сказав Вайнштейн у своїй офіційній заяві.

"Я усвідомлюю, що те, як я поводився з колегами в минулому, завдавало їм багато болю, і я щиро за це перепрошую", - запевнив продюсер, додавши, що працюватиме з психологами, щоби "побороти своїх демонів".

Ешлі Джадд виступила проти оскароносного кінопродюсера

Разом із цим Вайнштейн спростовує звинувачення Ешлі Джадд і готує позов проти The New York Times. Зі слів адвоката продюсера, стаття містить неправдиві дані, натомість докази на захист Гарві, надані ним, видання проігнорувало. Гроші, котрі продюсер має намір відсудити в журналістів, він обіцяє передати благодійним організаціям, що допомагають жінкам.

Як відомо, Гарві Вайнштейн працював над такими фільмами", як "Закоханий Шекспір", "Кримінальне чтиво", "Володар перснів", "Вбити Білла", "Джанго звільнений", "Мій хлопець - псих" тощо.

Нагадаємо, актора і режисера Кейсі Аффлека двоє жінок звинувачують у сексуальних домаганнях. Через це його номінація на "Оскар", а згодом і перемога, викликали великий резонанс у ЗМІ та голлівудській спільноті.

Фото з Twitter Вайнштейна і Джадд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів