Джигарханян опинився в лікарні й розлучається з молодою дружиною

17 жовтня 2017, 10:52

Вірменський актор Армен Джигарханян знаходиться в лікарні. А ще легендарна зірка кіно, кажуть, вирішив розлучитися з третьою дружиною, котра молодша за нього на понад 40 років.

82-річного Джигарханяна кілька днів тому було госпіталізовано до однієї з лікарень Москви. Та про це стало відомо лише зараз. Стан актора оцінюють як середньої тяжкості, пишуть "РИА Новости".

"Так, він у нас. Температура у нього нормальна, стан середньої тяжкості", - повідомили в лікарні.

Навколо госпіталізації Армена Джигарханяна вже почалася справжня детективна історія.


Дружина актора Віталіна Цимбалюк-Романовська заявила, що й гадки не має про стан чоловіка. Жінка навіть за допомогою свого офіційного представника звернулася до прокуратури для перевірки законності дій співробітників лікарні.

Як виявилося, Джигарханян поступив у лікарню в приватному порядку, без будь-яких документів і просив не повідомляти про стан його здоров'я нікому, включаючи дружину. При цьому в офіційній довідковій лікарні таку інформацію надають, обурена Цимбалюк-Романовська.

Джигарханян вирішив, що шлюбу з Віталіною кінець?

До слова, за словами російської телеведучої Оксани Пушкіної, її друг Армен Джигарханян найближчим часом розлучиться з молодою дружиною, пишуть "Дни.ру".

"Готує документи на розлучення. Звернувся до співробітників театру, в якому висловив недовіру директору та його двом заступникам, з юридичних і фінансових питань, а також просив не панікувати. Він скоро одужає і вернеться до роботи!" - розповіла Пушкіна.

Нагадаємо, Віталіна Цимбалюк-Романовська - третя дружина Джигарханяна.

Із молодшою за нього на понад 40 років жінкою актор одружився на початку 2016-го року.

Фото "Экспресс-газета"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів