Ліна Хіді заявила про домагання Вайнштейна: Я почувалася безсилою

18 жовтня 2017, 10:48

Англійська актриса Ліна Хіді публічно зізналася у своєму неприємному досвід зі скандальним голлівудським продюсером Гарві Вайнштейном.

У своєму Twitter зірка "Гри престолів" розповіла, як Вайнштейн робив їй непристойні натяки та силоміць намагався затягти до готельного номера.

"Вперше я зустріла Гарві Вайнштейна на Венеціанському кінофестивалі. Там показували "Братів Грімм" (на зйомках якого мене постійно задирав режисер Террі Гілліам). У якийсь момент Гарві запропонував мені прогулятися до води, і я пішла з ним. Він зупинився і сказав щось непристойне, зробив жест", - пригадує Ліна.

"Я звела все до жарту, я була щиро вражена, я пам'ятаю, що подумала: "Це, напевно, жарт". Я сказала щось на кшталт: "Та ти що, приятель? Це ж ніби поцілувати батька! Підемо вип'ємо, повернемося до решти", - додала вона.


Більше акторка не знімалася у фільмах кінокомпанії "Miramax".

"Наступний раз стався в Лос-Анджелесі через роки. Весь цей час я думала, що він більше не спробує нічого зі мною робити - після того, як я засміялася і сказала: "Ніколи в житті". Я вирішила, що він поважає мої особисті кордони і, напевно, хоче поговорити про можливу роботу", - зазначила Хіді.

Ліна Хіді теж була жертвою домагання Гарві Вайнштейна

За її словами, Вайнштейн запросив її на сніданок, під час якого вони говорили про кіно й зйомки.

"Він поставив мені пару запитань про ситуацію в моєму особистому житті. Я перевела розмову на щось менш приватне. Тоді він пішов до вбиральні. Повернувшись, він сказав: "Піднімімось в номер, я хочу дати тобі сценарій" - написала про зустріч з продюсером актриса.

"Ми увійшли в ліфт і енергія змінилася - все моє тіло перейшло в бойову готовність. Ліфт підіймався, і я сказала Гарві: "Мене не цікавить нічого крім роботи, будь ласка, не думай, що я прийшла сюди за чимось ще, нічого не буде". Я не знаю, що змусило мене заговорити в цей момент. У мене було настільки сильне почуття "Не наближайся до мене", - зізналася Ліна.

Та Вайнштейн, схоже, не збирався відмовлятися від своїх намірів: "Після моїх слів він мовчав і був розлючений. Ми вийшли з ліфта і пішли до його кімнати. Його рука лежала на моїй спині, він підштовхував мене вперед, не промовляючи ані слова. Я почувалася абсолютно безсилою. Він спробував відкрити двері картою, вона не спрацювала, і він по-справжньому розлютився".

Після цього продюсер провів Хіді назад до ліфта і через готель до стоянки.

"Міцно схопивши ззаду за руку, заплатив за мою машину і прошепотів на вухо: "Нікому не кажи про це, ані своєму менеджеру, ані агенту". Я сіла в машину і заплакала", - закінчила Ліна.

Нагадаємо, одного з найвпливовіших голлівудських продюсерів Гарві Вайнштейна звинувачують в сексуальних домаганнях і насильстві. Багато знаменитих актрис уже розповіли історії, як до них чіплявся кінобос.

Фото Twitte Ліни Хіді

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів