Зірка "Дуже дивних справ" зізналася, що глуха на одне вухо

1 листопада 2017, 14:40

Юна акторка Міллі Боббі Браун, гучну славу якій принесла роль Одинадцятої в серіалі "Дуже дивні справи", зізналася, що не чує на одне вухо.

У дівчинки від народження були проблеми зі слухом, а через кілька років вона наполовину оглухла. Та це не заважає їй жити повним життям і робити те, що їй до душі.

Про це 13-річна Браун розповіла в інтерв’ю Variety.

"Я просто почала співати, і якщо це звучить погано, мені байдуже, бо я просто роблю те, що люблю. Ти не мусиш гарно співати. Не мусиш гарно танцювати або грати. Якщо тобі подобається це робити, якщо ти щиро цим насолоджуєшся, то роби це. Ніхто не повинен тебе спиняти", - підкреслила Міллі Боббі.


Іще дівчинка розказала, що відчуває глибокий зв'язок зі своєю мовчазною героїнею.

Міллі Боббі Браун не чує на одне вухо

"Можна говорити обличчям. Дуже легко сказати: "Я люта. Я сумна. Я сердита". А мені треба просто сказати це обличчям", - поділилася актриса.

До слова, на знімальному майданчику "Дуже дивних справ" Міллі Боббі вперше поцілувалася з хлопчиком. Вона зізналася, що це був "химерний досвід" – робити таке на очах у 250 людей.

Нагадаємо, раніше юна зірка розказувала, що її батьки стараються не дати їй подорослішати передчасно. Та й сама вона не з тих дівчат, котра провокаційно вдягаються та зловживають макіяжем.

Фото з Instagram Браун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів