Шуров готує сюрприз для Лінча

6 листопада 2017, 11:23

Музиканту Дмитру Шурову справді пощастило, адже його запросили зіграти сет на вечорі американського режисера Девіда Лінча, який незабаром приїде до Києва.

Шуров зізнався, що є справжнім фанатом фільмів культового автора і готує для нього музичний сюрприз.

"Коли на мене вийшли організатори приїзду Девіда Лінча в Україні, я відразу ж погодився виступити. По-перше, я найбільш трушний фанат Лінча, знаю всі його фільми напам'ять. А новий сезон "Твін Пікс" взагалі для мене кіношедевр і справжнє мистецтво", - запевнив Pianoбой.

Шуров готує спеціальний сет для Лінча в Києві

"Девід Лінч для мене - еталон творчої особистості. Він надзвичайно ретельно готує всі свої проекти, відточує кожну деталь до божевілля, але потім, в момент зйомки, реалізації, вміє цілком покластися на енергетику і непередбачуваність моменту. Це робить всі його фільми настільки привабливими і живими. Ну і звичайно, він справжній "Невиправний", one-of-a-kind і цим дуже цікавий особисто мені", - зауважив музикант.


"Я хочу зробити для нього цей вечір в Києві незабутнім і готую спеціальний сет, в якому, крім фрагментів моєї музики, будуть і сміливі переробки найяскравіших саундтреків з його фільмів, тільки йому про це не говоріть, щоб не спалити сюрприз", - заявив Шуров.

Нагадаємо, 17-го листопада відбудеться гала-вечеря з Девдом Лінчем. Окрім Шурова, у заході візьме участь і Віра Брежнєва.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів