Мерилін Менсон розказав про морозиво зі сперми та мертву пташку в морозилці

10 листопада 2017, 17:50

Американського рокера Мериліна Менсона тривожить те, що він – останній зі свого роду, а в свої 48 досі не обзавівся нащадком.

Про всяк випадок музикант подумує заморозити свою сперму.

Про такі плани він розказав The Sun.

"Після того, як помер мій батько, я останній у кровній лінії. Можливо, я заморожу свою сперму в формі морозива на палочці та покладу до морозилки між мертвим колібрі, якого знайшов у дворі, та фруктовим льодом", - поділився Мерилін.


Менсон боїться, що на ньому його рід закінчиться

Щоправда, екс-чоловік Діти фон Тіз не впевнений, чи зважиться він на батьківство, адже бути нащадком зірки – це великий тягар. На думку Менсона, проблема не в тім, що він став би безвідповідальним татом та кидав би без нагляду пляшки з абсентом, а в тому, що він не зможе достатньо часу проводити з сином або донькою.

"Я досі не впевнений, чи чесно це – приводити дитя в мій світ. Я би не хотів, щоби той багаж, який іде в комплекті з бутністю Мериліном Менсоном, впливав на нього", - пояснив рокер.

Водночас дуже хорошим прикладом, який він бачить перед собою, є діти його друга Джонні Деппа, Лілі-Роуз та Джек. Зі слів Мериліна, який є хрещеним батьком дівчини, це вселяє в нього надію.

До слова, Джонні знявся в іще одному відео свого друга – на пісню "KILL4ME". Як анонсував Мерилін, у відео будуть дві голі дівулі, і він сам теж буде голий. А Депп спалить його труси, пише Female First.

Нагадаємо, в одному з попередніх кліпів Менсона Депп з'явився в моторошному гримі.

Фото з Instagram Менсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів