У Шакіри стався крововилив у голосових зв’язках

15 листопада 2017, 13:20

Колумбійська співачка Шакіра змушена на тривалий час призупинити свою концертну діяльність. У зірки крововилив у правій голосовій зв’язці, котрий, попри сподівання лікарів, ніяк не минає.

Про це Шак розказала у офіційному зверненні в Instagram.

"Мої друзі та шанувальники, останні п’ять місяців я повністю присвятила підготовці до світового туру "El Dorado". Та останні кілька днів, перед самими першими концертами, стали найтяжчими в моїй кар’єрі", - зізналася вона.

Як розказала співачка, у жовтні, розспівуючись у себе вдома, вона зненацька якось дивно захрипла. Лікарі діагностували крововилив у голосовій зв’язці та наказали Шакірі деякий час дати своєму голосу спокій, щоби відновитися до першого концерту. Та це не допомогло.


Шакіра не зможе вирушити в тур у цьому році

"На жаль, крововилив іще не розсмоктався, і моє жахіття триває. Нині я веду складну боротьбу, намагаючись одужати", - сказала Шакіра.

Зірці страшенно прикро за фанів, котрі подекуди зробили неможливе, щоби дістати квитки на її концерти в різних країнах Європи, за свою команду, яка працювала вдень та вночі, за синів, котрі страшенно хотіли побачити мамин виступ.

"За всі роки, що я співаю, я ніколи не стикалася з такою ситуацією, як ця. Із цієї причини, з важкістю на серці, я маю оголосити, що вимушена відкласти мій європейський тур до 2018-го року, щоби дати моєму тілу кілька тижнів, які воно потребує для повного одужання", - написала артистка.

Варто зазначити, що Шакіра до останнього сподівалася, що європейський тур таки відбудеться. Спочатку вона скасувала концерт у Кельні 8-го листопада, згодом виступи в Парижі, Антверпені та Амстердамі, і лише потім "капітулювала" остаточно.

Нагадаємо, в Шакіри нещодавно сталася ще одна прикрість: її ім'я спливло в свіжому скандалі з офшорами.

Фото з Instagram Шакіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів