Star Burger запрошує всіх 23-го листопада на святкування Дня Подяки

19 листопада 2017, 16:53

23-го листопада, на честь Дня Подяки, мережа закладів Star Burger організовує масштабний захід і запрошує всіх за адресою: вул. Хрещатик, 7/11 на 19:30, щоб разом відзначити цей день і зробити великий внесок, допомагаючи тим, кому необхідна підтримка і фінансова допомога.

Команда Star Burger розробила новий рецепт GOLD BURGER-а з чорною ікрою, фуагра і золотом. Встановлена вартість бургера: 999 грн. Кількість лімітована, всі бургери можна буде придбати на заході, 23-го листопада в ресторані Star Burger за адресою вул. Хрещатик, 7/11

Один день, вам буде запропоновано можливість придбати GOLD BURGER, кошти з якого, 100% вартості бургера, будуть перераховані до благодійного фонду "Таблеточки" в допомогу діткам з онкозахворюваннями.


Щоб максимально привернути увагу до цієї події гостей ресторанів Star Burger, команда Star Burger подала заявку на підтвердження рекорду: "Найдорожчий БУРГЕР В УКРАЇНІ" - A BIG GOLD BURGER, номіналом - 210 у.е. Це буде Аукціон і кожен зможу зробити свій вклад в пітримку дітей з онкозахворюваннями! Саму подію, A BIG GOLD BURGER, лімітований GOLD BURGER і мету заходу, фіксуватимуть представники компанії: - "Національний Реєстр рекордів України".

Подія транслюватиметься завдяки участі наших друзів і партнерів - 360VISION. Буде встановлена єдина в Україні - камера 360, яка забезпечить відео-стрім в прямому ефірі, з можливістю перегляду події - 360 градусів. Кожен гість і читач, який не зможе відвідати цю подію, зможе дивитися відео-трансляцію в прямому ефірі, з будь-якого гаджету.

Посилання на стрім: https://www.youtube.com/watch?v=I9xv75THyN8

Для всіх представників ЗМІ, блогерів, ТВ, радіо та інших інформ.ресурсів - частування від STAR BURGER!

До Дня Подяки - бургер з індичкою, STARзакуски і напої.

Запрошуємо на подію! Не будьте байдужими!

Команда STAR BURGER!

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів