Пішов із життя один із засновників AC/DC

19 листопада 2017, 12:59

Австралійський рок-музикант, один із засновників легендарного гурту AC/DC Малколм Янг пішов із життя 18-го листопада. Йому було 64 роки.

"Сьогодні з глибоким сумом на серці ми маємо повідомити про смерть Малколма Янга", - говориться на Facebook-сторінці колективу.

"Зі своєю величезною відданістю він був рушійною силою гурту. Як гітарист, автор пісень та мрійник, він був перфекціоністом та унікальною людиною. Він завжди стояв на своєму та робив і говорив саме те, що хотів. Він дуже пишався всім, за що брався. Його вірність фанам була неймовірною. Мені, як його братові, складно висловити, що він означав для мене в житті, зв'язок між нами був унікальним, дуже особливим. Він лишає по собі величезний спадок, який житиме вічно. Хороша робота, Малколме", - сказав Ангус Янг.

Як пише Rolling Stone, родина Янга повідомила, що він помер спокійно, в оточенні своїх близьких. Як відомо, в останні роки музикант страждав на деменцію, котра позбавила його короткострокової пам'яті, і через яку в 2014-му році він був змушений залишити AC/DC.

Серце всієї рок-н-рольної спільноти розбите через смерть Малколма, зізнався Слеш із Guns N' Roses. Він назвав Янга одним із найкращих ритм-гітаристів у світовому рок-н-ролі.

"Сумний день у рок-н-ролі. Малколм Янг був моїм другом і серцем та душею AC/DC", - написав у Twitter Едді Ван Хален..

"Двигун AC/DC помер. Трагічний кінець для інколи недооціненої ікони. Один із великих. Спочивай із миром", - попрощався з Янгом учасник Kiss Пол Стенлі.

"Сьогодні не стало Малколма Янга. Дуже сумно. Малколм був лідером та справжнім музичним двигуном", - написав Святослав Вакарчук.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів