Бейонсе виявилася найдорожчою зі співачок

21 листопада 2017, 12:15

Американська співачка Бейонсе запхала за пояс своїх колег-жінок, заробивши за рік більше за всіх - 105 мільйонів, щоправда, без урахування податків.

Добряче грошей приніс зірці її успішний альбом Lemonade і тур Formation, після якого вона спокійнісінько змогла піти у декрет із двійнятами.

Бейонсе стала найдорожчою жінкою в музиці

Топ-10 співочих жінок із найвищими заробітками традиційно представив журнал Forbes.

На другому місці опинилася Адель із результатом у 69 мільйонів доларів. А на третю сходинку сповзла минулорічна лідерка – Тейлор Свіфт, яка заробила 44 мільйони. Очікується, що артистка візьме реванш у 2018-му, адже нещодавно вона випустила новий альбом.


Та Адель наздоганяє

Також до першої п’ятірки потрапили Селін Діон із 42 мільйонами та Дженніфер Лопес із 38, котрій цей рік зате приніс і справжнє кохання.

Шосту сходинку має 71-річна королева кантрі та володарка легендарного бюсту Доллі Партон, котра заробила 37 мільйонів доларів. На якийсь мільйон відстає від неї Ріанна, а цьогорічний результат Брітні Спірз – 34 мільйони.

Брітні Спірз за рік стала багатша на 34 мільйони

На останніх сходинках у Топ-10 розташувалися Кеті Перрі з 33 мільйонами та 75-річна Барбра Стрейзанд, котра збагатіла на 30 мільйонів.

Нагадаємо, у Барбри виникла проблема. Вона стала гладшати і вважає, що винен Дональд Трамп.

Фото з Instagram Бейонсе, Адель і Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів