Емілія Кларк заквітчалася в глянці й розказала про своє індійське коріння

22 листопада 2017, 14:05

Британська акторка Емілія Кларк розкрила таємницю своєї родини: у ній тече одна восьма частина індійської крові.

А ще зірка зізналася, що вже не вірить у свого одного-єдиного прекрасного принца.

31-річна Емілія поговорила про це з Harper's Bazaar.

"Це епічна історія: моя бабуся була з колонізованої Індії, і це була велика і стара родинна таємниця, бо в її мами був роман із кимось у Індії. Вона використовувала макіяж, щоби її шкіра виглядала білою", - поділилася Кларк.


Бабуся померла, коли Емілії було 16. І дівчина, разом зі своїм тодішнім бойфрендом, поїхала до Індії, щоби розвіяти там її прах.

"Вона любила Індію більше за Англію. Так, чорт забирай. Я любю цю частину себе – я на одну восьму індійка", - сказала акторка.

Кларк не вірить у те, що їй судилося бути з одним-єдиним чоловіком, якого вона просто поки не зустріла.

"Є по "єдиному" на кожний етап твого життя – ти ж змінюєшся, коли дорослішаєш. Тож коли я була тінейджером, був "єдиний" на ті роки, безперечно, а потім, розумієте, був "єдиний" на наступний період життя. Буддистська філософія каже, що справді зрозуміти самого себе можна лише через взаємодію із іншими людьми", - зазначила Емілія.

Іще зірка, гучну славу якій принесла роль у серіалі "Гра престолів", зізналася, що її "починають дуже бісити" запитання про драконів та голі сцени.

"…Люди говорять: "О, так, усі порносайти полягали після повернення "Гри престолів". А я кажу: "Розповідь служниці"? Дідько, мені так сподобався цей серіал, я плакала, коли він закінчився, бо було нестерпно його не дивитися. Він весь про секс і оголення. Дуже багато серіалів крутяться навколо того простого факту, що люди репродукуються. Люди трахаються заради задоволення – це частина життя", - підсумувала вона.

Нагадаємо, і Кларк, і Кіт Харінгтон зізналися, що почувалися дуже дивно, коли їхні герої вступили в інтимні стосунки.

Фото з Instagram Harper's Bazaar

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів