Михайло Поплавський презентував щоденник свого життя в Європі

28 листопада 2017, 22:15

28 листопада, у свій день народження, легендарний "юний орел" представив свіжу авторську книгу "Ректор" в Варшавському університеті менеджменту, яку присвятив 25-річчю своєї діяльності керівника головного в країні мистецького вишу. Про це повідомляє польське інформаційне агентство Сentrumprasowe.

http://centrumprasowe.pap.pl/cp/pl/news/info/110113,,ksiazka-pt-rektor-znanego-ukrainca-zostala-prezentowana-w-polsce-

У біографії Михайла Михайловича як письменника це рівно 25 книга, так що ми можемо говорити про своєрідний ювілей. І хоча пан ректор як доктор педагогічних наук і професор старанно величає свої книги підручниками, але ми всі чудово знаємо – ці праці більше, ніж підручники, оскільки особистість такого масштабу як популярний ректор Київського національного університету культури і мистецтв апріорі не може писати сухі методички. У кожну з них вкладені душа, досвід і харизма Поплавського.

"Ректор" – це видання, в якому автор розповів про час і про себе, тодішнього, коли в 1990 році захистив докторську дисертацію в Ленінградському державному інституті культури ім. Н.К. Крупської, а в 1993 році очолив Київський інститут культури з двома факультетами, і нинішнього, який пройшов "Крим і Рим", щоб створити відомий не тільки в Україні, а й за кордоном Університет культури з одинадцятьма факультетами та потужним професорсько-викладацьким складом.


Михайло Михайлович у книзі розкрив багато секретів: як за допомогою PR-проекту "Співаючий ректор як технологія" і "теорії стресу" автор досяг особистого успіху і визнання університету культури, як створив бренд "Михайло Поплавський" і вдало його капіталізував!

Книга мотиваційна, призначена для широкого кола читачів, теперішніх та майбутніх студентів, які мріють знайти свій шлях до успіху.

Презентація книги "Ректор" відбулась у Варшавському університеті менеджменту, де зібралися друзі та колеги Михайла Поплавського. Привітати українського ректора з днем народження і виходом бестселера приїхали ректори європейських вузів, представники нашої діаспори в Європі, студенти і колеги з України.

У теплій, дружній атмосфері гості, гортаючи сторінки, із захопленням слухали життєві історії від автора, до речі, блискучого оратора і харизматичного чоловіка.

Презентація, яка плавно перейшла у святкування дня народження "юного орла", пройшла, на думку гостей, більш ніж успішно, та й сам "співаючий ректор" залишився задоволений подією.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів