Принц Вільям стрівся з Йоулупуккі, а Гаррі повів Маркл до народу. ФОТО

1 грудня 2017, 15:10

Обом британським принцам, і Вільямові, і Гаррі не бракує роботи. Старший із братів побував із офіційним візитом у Фінляндії, а молодший почав виводити свою новоспечену наречену Меган Маркл у народ.

Тепер уже колишня актриса вперше взяла участь у офіційному заході як майбутня дружина принца Великобританії. Вони з Гаррі побували в Ноттінгемі.

І хоча на відео, яким поділився в офіційному Twitter Кенсингтонський палац, натовп здебільшого гукає "Гаррі!", Меган люди також приязно тиснули руки та дарували квіти.

Британці готові полюбити наречену Гаррі?

Повідомляється, що мета приїзду принца Гаррі до Ноттінгема – говорити про необхідність підвищення обізнаності людей щодо ВІЛ/СНІД та попередження підліткової злочинності.


Меган Маркл узяла участь у першому своєму офіційному заході як майбутня дружина принца

Тим часом одним із поважних осіб, із якими зустрівся в Фінляндії принц Вільям, став тамтешній Дід Мороз, тобто Йоулупуккі.

Вільям розказує Йоулупуккі, чи був він цього року чемним хлопчиком?

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до Фінляндії з чоловіком вирушить і Кейт Міддлтон. Проте вагітна герцогиня все ж лишилася вдома.

Як відомо, третя дитина подружжя має з'явитися на світ у квітні 2018-го. А у травні королівська родина гулятиме на весіллі Гаррі та Меган. Видання The Sun припускає, що це станеться 26-го травня.

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів