Наречену принца Гаррі тренуватимуть спецслужби – ЗМІ

5 грудня 2017, 17:55

Подейкують, після весілля з принцом Гаррі на Меган Маркл чекає не лише медовий місяць, а й тиждень суворого тренування на одній із баз Особливої повітряної служби Великобританії.

Працівники спецслужб навчать майбутню герцогиню, що робити, якщо вона опиниться в небезпеці, наприклад, стане заручницею.

Про це повідомляє TMZ.

Як розказав порталові представник однієї з охоронних фірм Лондона, Маркл доведеться засвоїти спеціальні кодові слова та сигнали, які вона зможе подати, коли її утримуватимуть проти її волі. Також вона пройде психологічний тренінг зі спілкування з потенційними викрадачами.


Маркл про всяк випадок навчать, як діяти під час викрадення

Важливо, що Меган натренують таким чином, щоби вона, у разі викрадення, максимально полегшила спецслужбам свій порятунок, а не билася зі злочинцями сама. Її не вчитимуть вправлятися зі зброєю, але звільнятися, якщо її зв'яжуть, майбутня жінка принца вмітиме.

Як відомо, такий тренінг проходили свого часу принцеса Діана й Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, кмітливість та витримка колись, імовірно, врятували життя Єлизаветі ІІ. Монарх зуміла забалакати психічнохворого чоловіка, який пробрався до її спальні, доки не наспіла допомога.

Фото зTwitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів