Експерти знайшли сліди алкоголю в організмі покійного лідера Linkin Park

6 грудня 2017, 11:05

Згідно з результатами розтину і токсикологічної експертизи тіла фронтмена Linkin Park Честера Беннінгтона, на момент самогубства музикант не перебував під дією наркотиків. Натомість у його організмі виявили сліди алкоголю.

Зі звітами експертів ознайомився портал TMZ.

Повідомляється, що перший аналіз крові покійного артиста дав позитивний результат на наявність екстазі, але два наступні тести це не підтвердили.

Честер Беннінгтон не був під дією наркотиків, коли вкоротив собі віку

Оглядаючи місце трагедії, на столику поліція виявила пляшечку рецептурних ліків, снодійного під назвою "Золпідем", а також одну порожню пляшку з-під пива і другу напівповну. Також бул знайдено уламки нігтів Честера - як засвідчила його удова Талінда Беннінгтон, це вказувало на те, що музикант нервувався.


Також вона розказала правоохоронцям, що її чоловік уже скоював спроби самогубства. Так у 2006-му році Беннінгтон напився і пішов із дому з вогнепальною зброєю.

На момент своєї загибелі Честер перебував на амбулаторному лікуванні. Зі слів Талінди, в минулому йому призначали антидепресанти, але музикант не вживав їх понад рік.

Як відомо, 20-го липня 41-річний Честер Беннінгтон повісився на ремені. Як запевняє вдова, зовні тяжка чоловікова депресія не була помітна. На доказ того, яка страшна ця недуга, вона показалавідео з музикантом, зняте за 36 годин до його смерті.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів