Джолі зняла фільм разом із Піттом, щоби налагодити стосунки

6 грудня 2017, 17:51

Американська акторка Анджеліна Джолі розповіла про те, що остання їхня спільна робота з Бредом Піттом, фільм "Біля моря" 2015-го року була спробою налагодити їхнє спілкування.

Та під час знімального процесу реальні проблеми взаємин на той момент подружньої пари заважали роботі.

Про це Енджі, котра також була режисером і сценаристом тієї картини, розказала в підкасті The Hollywood Reporter, пише Ace Showbiz.

"Ми познайомилися, коли працювали разом, і нам добре разом працювалося. Я хотіла, щоби ми разом попрацювали над чимось серйозним, думала, що це стане для нас хорошим способом спілкування. У якомусь сенсі так і вийшло, а в дечому ми чогось навчилися. Але, мабуть, у тій ситуації не минала якась важкість, і то було не через фільм", - поділилася Джолі.


Пітту й Джолі так і не вдалося врятувати свій шлюб від краху

"Я рада, що ми зняли цей фільм, бо ми дещо піднали разом. Що би то не було, воно не помогло вирішити деяких проблем, але ми донесли одне до одного щось, про що мали поспілкуватися", - зазначила вона.

На запитання, чому її другим спільним фільмом із Піттом стала така сумна картина , Анджеліна відказала, що в самому її житті не бракувало не лище щасливих подій, а й смутку. Зі слів актриси, іноді художній твір може стати тим, що приносить зцілення.

Нагадаємо, в 2016-му році Джолі й Пітт, котрі мають шістьох спільних дітей, оголосили про своє розлучення. Щоправда, на папері актори досі лишаються подружжям. Подейкують, вони досі не досягли згоди щодо розподілу майна і опіки над синами та дочками.

Кадр із фільму "Біля моря" з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів