"Одержима" Кідман побила яйця в міні-жахастику. ВІДЕО

8 грудня 2017, 17:30

Десятеро голлівудських зірок, серед яких Ніколь Кідман, Джейк Джилленхол, Синтія Ніксон, Сірша Ронан і "Голлум" Енді Серкіс, узяли участь у "жахливому" проекті видання New York Times.

Кожен із акторів зіграв у окремому страшному міні-фільмі. Режисером стала канадський режисер та кліпмейкер Флорія Сігізмонді.

Зірка фільму Милі кості" Сірша Ронан зіграла манекена, котрий багато років припадав порохом на горищі, а потім узяв і ожив

Як пише сайт New York Times, 2017-й був насичений жахливими подіями, імовірно, тому саме жахастики цього року домінували в культурному дискурсі та найбільше заволодівали уявою глядачів. Щоб поставити в ньому символічну крапку, журнал попросив відомих акторів зіграти моторошні ролі.

Так Серкіс став божевільним клоуном, Джилленхол - чоловіком, якого переслідує (і наздоганяє) прокляття, а Кідман зіграла одержиму.


"У нас був один дубль, бо коли яйця, борошно та молоко пішли в ход, вона вся і її волосся опинилося в них, тож вона зіграла це за три хвилини", - поділилася Сігізмонді.

Нагадаємо, якраз для Ніколь цей рік став доволі непоганим - вона відсвяткувала 50-річчя та отримала "Еммі" за роль у серіалі "Велика маленька брехня".

Фото та вiдео з Instagram NY Magazine i NY Times

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів