Бібер, Перрі, Хемілл та інші зірки підтримали хлопчика, з якого знущаються в школі

11 грудня 2017, 15:18

Американський школяр Кітон Джонс сколихнув мережу своєю сповненою розпачу розповіддю про те, як його кривдять однолітки.

Відео, записане мамою хлопчика, на якому він плаче і розказує, що з ним роблять, засмутило та зворушило й зірок, зокрема співачок Кеті Перрі і Демі Ловато, дизайнерку Вікторію Бекхем, акторів Кріса Еванса й Марка Хемілла, Джастіна Бібера, Snoop Dogg і реперку Карді Бі.

Вони надіслали Кітону слова підтримки, приєднавшись до хештегу #StandwithKeaton.

Зі слів Кітона, у школі насміхаються з його носа, називають потворним, кажуть, що в нього нема друзів.


"Просто цікаво, навіщо вони цькують? У чому сенс? Чому вам радісно від того, що ви грубо поводитеся з невинною людиною? Це неправильно", - звернувся він до своїх мучителів.

Ролик із Джонсом став "вірусним", набравши дуже багато переглядів у соцмережах та на YouTube.

"Сьогодні це розбило мені серце. Будь ласка, будьте добрими одне до одного", - написала у Twitter Кеті Перрі.

"Кітоне, малий, просто знай, що ти не один. Дуже багато людей пережили буллінг і стали набагато сильнішими, й ти будеш одним із них! Благослови тебе Боже, серденько", - звернулася до хлопчика Ловато.

Зірка "Месників" Кріс Еванс закликав Кітона бути сильним та запросив разом із мамою приїхати на кінопрем'єру до Лос-Анджелеса.

А "Люк Скайвокер" Марк Хемілл пояснив малому, що такі люди кривдять інших, бо просто не подобаються самі собі й вважають, що так їм покращає.

"У моїй особі маєш друга, маленький брате! Постукайся до мене в директ і зможемо побалакати! Люблю тебе, друже!", - написав хлопчикові Джастін Бібер.

You got a friend in me Lil bro! Hit me on dm and we can chat!!! Love you buddy!!

Допис, поширений Justin Bieber (@justinbieber) Гру 10, 2017 о 7:47 PST

Тим часом у ході краундфандингової кампанії на користь майбутньої освіти Кітона Джонса за лічені дні люди вже зібрали понад 29 тисяч доларів, пише The Daily Beast. Хлопчик уже подякував усым доброзичливцям через Twitter.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів